Wanneer het gaat om het vervoer van levensmiddelen, die bij bederf een gevaar voor de volksgezondheid kunnen opleveren, gelden strenge wettelijke voorwaarden. Andere producten, zoals bloemen, kunnen sterk in waarde dalen als het transport niet goed wordt uitgevoerd. Tijdens deze opleiding verkrijg je kennis en vaardigheden op gebied van wet- en regelgeving, koelprocessen en waarborging van kwaliteit.
Opleiding, inclusief lesmateriaal, lunch en certificaat:
• Kwaliteitshandhaving: bederf en hygiëne
• Keten van conditionering: voorkoeling, stapelen, ventilatie, circulatie
• Klimaatbeheersing: laadruimte, koelsystemen, verwarmingssystemen
• Wet- en regelgeving: ATP-verdrag, CMR-verdrag, fytosanitaire voorschriften,
Warenwetregeling Levensmiddelen HACCP, General Food Law.
• 8 uren theorie-opleiding klassikaal, inclusief pauzes óf
• 4 uren thuisstudie middels e-learning en 3 uren theorie-opleiding klassikaal
• Ede / Varsseveld / incompany
• Geen examen van toepassing, je ontvangt een deelnamecertificaat
• Geldigheidsduur certificaat: onbeperkt
• Nummer: U10
• Waarde: 7 uren theorie
• CCV-nascholingskosten: € 29,- per melding van 7 uren
• Nu ook met e-learning mogelijk
• Les van ervaren docenten uit de praktijk
• Een must voor hygiënisch werken